Afscheid Ds. Albada op 7 februari

Op zondag 7 februari 2016 neemt Zandrie Albada afscheid als predikant. U bent allemaal van harte uitgenodigd, net als mensen van plaatselijke kerken en onze contacten in de regio. De dienst begint om 14.00 uur en na de dienst is er een receptie met alles wat daarbij hoort. Zet deze datum in uw agenda. Dat is belangrijk, want ‘s morgens is er geen dienst, maar ‘s en dan is een geheugensteuntje op zijn plaats.

Ds. Albada begon op 1 november 2009 met zijn werk in onze geloofsgemeenschap. Toen zei hij: “Als ik 70 ben, stop ik.” Eind januari 2016 is het dan zo ver. Wat is de tijd snel gegaan. We denken aan de vele bezoeken die hij heeft afgelegd en het stimuleren van de onderlinge contacten. De projecten zoals Kunst in de Kerk. De vele stimulansen die van hem uitgingen. Het bestuur was al die jaren nooit volledig en zelfs behoorlijk onderbezet.

Daarbij heeft het bestuur belangrijke steun van onze voorganger ontvangen. Nu is dan de tijd voor het afscheid aangebroken. Ook u wordt daarbij betrokken dat merkt u nog wel. Het afscheid is niet definitief. Zo zal drs. Albada nog regelmatig voorgaan in een dienst en zal hij ook de Leeskring Kerk met de Beelden blijven begeleiden.

Tags: ,

Related posts

Comments are currently closed.

Top